|
Конкурс "Лучшая аватарка"
|
|
| Калипс | Дата: Воскресенье, 17.01.2010, 19:55 | Сообщение # 1 |
|
Страж
Статус: Вне мира магии
| Внимание! Конкурс! Суть конкурса: Суть этого конкурса это пополнение библиотеки аватарок сайта. Надо будет сделать авторскую аватарку на тему МБ или ТГ (т.е. одного из героев) и выложить в эту тему. Сроки: Бессрочно Об окончании будет объявлено заранее. Приз: Ну во-первых, повышение репутации. Во-вторых медалька. И в-третьих. уникальный знак отличия Удачи!
I never thougt I could get this far I still hear them say "no chance, no way" And they said "she ain't too smart She ain't got what it takes, this girl is bound to fail" I almost bought that shit but I ain't gonna quit Now's the time The time to lay it on the line The time for me to say and do whatever's on my mind I will fight for my right, will defend my way of life Come hell or high water Now's the time The time has come for me to shine Whatever they may say, I ain't gonna break my stride I will make the world see you can realize your dreams Come hell or high water Now's the time  
|
| |
|
|
| Офелия(Арианрод) | Дата: Понедельник, 18.01.2010, 15:47 | Сообщение # 2 |
 Королева льда
| Калипс, герои канон, или можно воего?(Ну понадобится кому-нить эльф)
Друг из тьмы-Лагрития. Дракон-Альфа. Семья-праша Напарница-Делина Анкета: http://www.mef-bus.ucoz.ru/forum/41-167-1 Если не знаете, какой придумать ник-генератор здесь: http://www.a-mud.ru/newbie/name_generator/name.php
|
| |
|
|
| Калипс | Дата: Понедельник, 18.01.2010, 15:54 | Сообщение # 3 |
|
Страж
| Офелия(Арианрод), оно конечно желательно канон, но можно и не канон) главное, чтобы авторская
I never thougt I could get this far I still hear them say "no chance, no way" And they said "she ain't too smart She ain't got what it takes, this girl is bound to fail" I almost bought that shit but I ain't gonna quit Now's the time The time to lay it on the line The time for me to say and do whatever's on my mind I will fight for my right, will defend my way of life Come hell or high water Now's the time The time has come for me to shine Whatever they may say, I ain't gonna break my stride I will make the world see you can realize your dreams Come hell or high water Now's the time  
|
| |
|
|
| Розали | Дата: Среда, 20.01.2010, 13:54 | Сообщение # 4 |
 Убей или умри
| Вот Гробыня. Делала я. 
________ Друзья:Эллис,Калипс,Миралисса Враги:Деллина,Диана
|
| |
|